Verlovingsringen:
de bekroning van jullie liefde

Verlovingsring bij Rayjo: kwaliteit en schoonheid

Wat is er mooier dat jullie liefde te bekronen met een verloving? Bij een verloving en een aanstaand huwelijk hoort een prachtige verlovingsring. Net zoals jullie relatie, is een verlovingsring bedoeld om eeuwig mee te gaan. Een verlovingsring voor jouw geliefde? Kies voor kwaliteit, schoonheid en originaliteit bij Rayjo. Bekijk hieronder onze verlovingsringen.

Verlovingsring helemaal naar jouw wens

Weet dat we altijd een verlovingsring helemaal naar jouw wens ontwerpen en vervaardigen in ons eigen atelier. Iedere verlovingsring van Rayjo is uniek. We houden rekening met je voorkeuren en je budget. Kom langs in onze winkel en kies jouw ultieme verlovingsring.

Jouw verlovingsring in goud, witgoud of roodgoud

Bij Rayjo kies je je verlovingsring in de legering die jij wilt:

  • verlovingsringen in witgoud
  • verlovingsringen in geelgoud
  • verlovingsringen in roodgoud, roze goud of roségoud
  • verlovingsringen in champagnekleurig goud

Elk model, elk design maken we volledig naar jouw smaak, in de kleur goud die jij het mooist vindt. Al onze verlovingsringen zijn 18 ct. goud en gemaakt voor de eeuwigheid. Uitmuntende kwaliteit, vervaardigd in ons eigen atelier.

In eigen atelier vervaardigd

Al onze verlovingsringen vervaardigen we in ons eigen atelier. We gebruiken daarvoor de nieuwste en modernste technieken zoals hoogtechnologische software en 3D-printing. Dat combineren we met ons vakmanschap. Rayjo staat voor ambacht en kwaliteit in juweelontwerp sinds 1967.

Antwerp’s Most Brilliant Officially Certified Jeweller Label

Dit label wordt uitgereikt door de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond  Centre. Het garandeert een hoogstaande kwaliteit, service, moraliteit en duurzaamheid. Op die manier wil de Stad Antwerpen de meest kwalitatieve en betrouwbare juweliers in de kijker zetten. Zo kan je bij ons in volle vertrouwen en met een gerust gevoel een verlovingsring kopen.

Kom je eigen verlovingsring kiezen in onze winkel

Kies je voor geelgoud of toch liever roségoud? Een briljant of een gekleurde diamant? Een enkele steen of meerdere? Wat is het moeilijk kiezen tussen al die verschillende verlovingsringen. We helpen je graag persoonlijk verder in onze winkel. We nemen graag onze tijd om je te informeren, onze modellen te laten zien en je eigen unieke verlovingsring samen te stellen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten