Ringen met edelstenen:
tijdloze schoonheid aan je hand

Een ring met edelstenen kies je met zorg

Een unieke ring met edelstenen aan je hand maakt je look helemaal af. Als er iets is dat de aandacht trekt, dan is het een prachtig juweel aan je hand. Je beweegt met je handen als je praat, je neemt dingen vast: een ring met edelstenen schittert met je mee. Zo’n ring kies je met zorg. Bij Rayjo helpen we je graag om jouw perfecte ring met edelstenen te kiezen.

Groot assortiment ringen met edelsteen

We begeleiden je graag bij je keuze van de stenen in je ring. In ons groot assortiment vind je ringen met edelstenen in allerlei designs en uitvoeringen:

Je ring met edelstenen helemaal naar jouw wens gemaakt

In ons assortiment hebben we meer dan 7000 verschillende ontwerpen van ringen met edelstenen. En onze ontwerpers zijn ook altijd bezig met nieuwe creaties. Heb je een bepaalde ring in gedachten? Wij vervaardigen je ring met edelstenen helemaal op maat en maken hem exact zoals jij wilt: in verschillende legeringen en met de steen die je verkiest.

Edelstenen van topkwaliteit

Samen met jou kiezen we de edelsteen die jij voor ogen hebt. Daarbij houden we altijd rekening met je wensen en je budget. We geven jou vooral ook advies. Kies een edelsteen die stevig is. Sommige edelstenen hebben een prachtige kleur, maar zijn behoorlijk fragiel. En dat kan wel eens vervelend worden als je je ring met edelsteen iedere dag draagt. Daarom geven we je altijd eerlijk advies voor je je keuze maakt. Zo weet je perfect wat je koopt.

Gekleurde diamant: een top alternatief voor andere gekleurde edelstenen

Heb je een bepaalde edelsteen in gedachten? Een blauwe saffier, een rode robijn, een groene smaragd? Vaak kan je dan ook kiezen voor een gekleurde diamant. Diamant is de hardste en duurzaamste edelsteen die er is. Diamant krijg je niet kapot en dat is voor een ring die je dag in dag uit aan je hand hebt een heel groot voordeel. Diamant vind je in allerlei kleuren en kleurschakeringen:

  • gele diamant
  • zwarte diamant
  • roze diamant
  • blauwe diamant
  • groene diamant
  • rode diamant
  • ….

Al meer dan 50 jaar expert in edelstenen

Met meer dan 50 jaar expertise in topkwaliteit juwelen en edelstenen, zijn wij een gevestigde waarde in Antwerpen en ver daarbuiten. Kom langs in onze juwelierszaak en we maken met plezier tijd om jou te helpen bij de samenstelling en de keuze van je ideale ring met edelstenen. Bij de aankoop van je juweel krijg je ook altijd de nodige echtheidscertificaten erbij. Zo koop je gerust en in volle vertrouwen. Wij zijn ook heel trots op ons Antwerp’s Most Brilliant Label.

Kom langs in onze juwelierswinkel en kies jouw ideale ring met edelstenen

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten