Verlovingsringen met edelsteen:
vertrouw op de expertise van Rayjo

Verlovingsring met edelsteen én de nodige certificeringen

Op zoek naar een prachtige verlovingsring met edelsteen? Als jij en je geliefde je verloven, dan wil je haar van je diepe liefde overtuigen met een fantastisch mooie verlovingsring. De unieke edelsteen die jij of jullie samen uitkiezen maakt de ring helemaal af. Bij Rayjo zijn we expert in edelstenen. Bij ons vind je alleen maar topkwaliteit diamanten – klein én groot – en andere edelstenen. Steeds voorzien van de nodige certificeringen en mét Antwerp’s Most Brilliant label.

Diamant in verschillende kleuren

Kiezen is soms heel moeilijk. Er zijn zoveel mooie uitvoeringen van verlovingsringen met edelstenen. En welke steen kies je dan? Ga je voor een tijdloze diamant of kies je liever een gekleurde edelsteen? Een diepgroene smaragd, een hemelsblauwe saffier of een wijnrode robijn? Wist je dat je ook diamant vindt in een resem aan kleuren? Zo kan je kiezen tussen een bijzondere gele diamant, een zeldzame roze diamant of een tijdloze zwarte diamant. Wij maken voor jou je perfecte verlovingsring met de edelsteen van  jouw keuze.

Veel ervaring met edelstenen

Als juwelier met meer dan 50 jaar ervaring en expert in de aankoop van de meest waardevolle edelstenen, kunnen wij de edelsteen van je dromen beslist vinden. We beschikken over de juiste kennis en de juiste contacten binnen de 3 vakbeurzen in Antwerpen om een geschikte steen te vinden. En dat hoeft zeker niet de duurste steen te zijn. De kunst bestaat erin om die steen – met misschien een kleine, zo goed als onzichtbare afwijking – te vinden die een ongelooflijk goeie prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Verlovingsringen met edelsteen in verschillende modellen

Wil je graag een verlovingsring met een gekleurde diamant omringd door kleinere diamantjes? Of wil je een unieke solitaire verlovingsring ? Wij beschikken over meer dan 7000 modellen in onze database. Vind je in ons assortiment niet helemaal wat je zoekt? Breng gerust een foto mee van een verlovingsring die je gevonden hebt op het internet. Of beschrijf ons de ring waar je van droomt en dan maken wij die droom waar met in eerste instantie een 3D-ontwerp. Zo zie je vooraf hoe je verlovingsring en je edelsteen er zullen uitzien.

Vervaardiging in ons eigen atelier

Onze juweliers vervaardigen je ring in ons eigen atelier. We werken daarvoor met de nieuwste technieken. Je vindt zelfs een 3D-printer in onze werkplaats. Toch gebeurt het belangrijkste werk nog altijd met de hand. Onze ervaren juweliers maken van jouw verlovingsring met edelsteen een uniek juweel.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten