Op zoek naar een asjuweel?
Gepersonaliseerde rouwjuwelen
vind je bij Rayjo!

Rouwjuwelen: herinneringsjuwelen die je voor altijd koestert

Wil je de herinnering aan iemand die je bent verloren voor altijd koesteren met een persoonlijk rouwjuweel? Rayjo ontwerpt samen met jou een uniek asjuweel zodat je je dierbare overal met je meedraagt. Wil je een oud familiejuweel laten herwerken? Dat kan ook! Met een kwaliteitsvol asjuweel of rouwjuweel van Rayjo hou je de herinnering aan je geliefde levend.

Gouden asjuwelen: neem je dierbaren altijd en overal met je mee

Asjuwelen zijn op maat gemaakte sieraden waar je een beetje as van je overleden dierbaren in bewaart. Kies je voor een asjuwelen hanger, een asjuwelen ring, een asjuwelen armband of iets totaal anders? We ontvangen je graag in onze juwelierswinkel in Antwerpen. Bel gerust vooraf zodat we voldoende tijd vrijmaken voor een persoonlijk, sereen gesprek waar we op zoek gaan naar je uniek juweel.

Gecertificeerde diamanten voor je gouden asjuweel

We kiezen onze diamanten zorgvuldig uit op de drie Antwerpse diamantbeurzen. Je vindt onze diamanten in allerlei vormen, kleuren en maten. Wat je ook kiest: bij Rayjo koop je enkel hoogkwalitatieve, gecertificeerde diamanten voor je asjuweel. We houden hierbij graag rekening met je budget en je specifieke wensen.

Meer dan een diamanten rouwjuweel

Een asjuweel is meer dan een hanger, ring of armband. Bij Rayjo luisteren we graag naar je verhaal en zorgen we samen voor een toepasselijk ontwerp. Zag je geliefde graag witgoud, roségoud, roodgoud, goud in champagnetinten of geelgoud? Bekleed met witte, gele, groene, roze of zwarte diamanten?

As vermengd met goudsnippers

Wil je een unieke en veilige oplossing voor de assen? Laat ze dan mengen met goudsnippers in een waterdichte hars. Rayjo legt het karakter van je geliefde in het asjuweel en maakt er iets heel persoonlijk van.

Je diamanten asjuweel met de hand vervaardigd in ons eigen atelier

Onze rouwjuwelen worden volledig met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Dit betekent dat we elk asjuweel met grote zorg en precisie vervaardigen. We combineren ons vakmanschap met moderne apparatuur: hoogtechnologische software en een 3D-printer zorgen voor een gedetailleerd ontwerp. Daarna werken we met fijn handwerk je asjuweel volledig af.

Breng gerust onze juwelierszaak in Antwerpen een bezoekje

Een asjuweel is iets heel persoonlijk: dit uniek juweel draagt dan ook de assen van je overleden geliefde. Het juiste asjuweel vinden of laten maken gebeurt niet van de ene dag op de andere. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek waarin we alle mogelijkheden in alle rust samen overlopen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies je gouden asjuweel!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten