Solitaire verlovingsringen:
jullie unieke liefde bezegeld

Wat is er mooier dan jullie unieke liefde te bezegelen met een al even unieke solitaire verlovingsring? Een verlovingsring met één enkele diamant of edelsteen is een enig juweel. Een juweel waar je een leven lang genot van hebt.

Een solitaire ring heeft een unieke schoonheid en reflecteert een tijdloze uitzonderlijkheid. Elke solitaire verlovingsring wordt bij Rayjo in ons eigen atelier vervaardigd, met de beste materialen en stenen, de nieuwste hoogtechnologische technieken en ons uitzonderlijke ambacht.

De edelsteen van jouw dromen

Droom je van een unieke diamant die je betovert? Wij kiezen voor jou de mooiste diamant uit, rekening houdend met je budget en je wensen. Val je voor een tijdloze briljant of spring je liever uit de band met een ongewonere slijpvorm zoals een princess, een markies of een peervorm? Wij maken jouw solitaire verlovingsring precies zoals jij je ring wilt. Kies uit:

  • de briljant: de klassieke en meest gekozen slijpvorm met een intense schittering
  • de princess cut: de vierkante versie van de briljant
  • de emerald cut: de rechthoekige slijpvorm met brede en platte vlakken, ook wel de trap slijvorm genoemd
  • de hart slijpvorm: het liefdessymbool bij uitstek
  • de peervorm diamant: ook wel traan, regendruppel of pendeloque genoemd
  • de markies slijpvorm of marquise cut: een langwerpige diamant met koninklijke allures

Jouw unieke solitaire verlovingsring

Heb je al een slijpvorm en legering – kies uit geelgoud, rosé goud, wit goud – gekozen voor je allerliefste of komt zij zelf mee kiezen in onze winkel? Wij hebben meer dan 7000 modellen in onze database verzameld, maar we maken even graag een eigen, uniek ontwerp voor jou. We houden rekening met je voorkeuren en je budget. Samen kiezen we een edelsteen die perfect bij je past qua slijpvorm, kleur, gewicht en grootte. Want een solitaire verlovingsring, die heb je voor het leven.

Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in juweelontwerp en juweelvervaardiging

Waarom zou je jouw solitaire verlovingsring laten maken bij Rayjo? Wij hebben heel wat troeven in huis. Zo zijn we een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in juweelontwerp en juweelvervaardiging. Voor knowhow en authentieke ambacht moet je bij Rayjo zijn. Toch gaan we mee met onze tijd, want wij maken graag gebruik van hypermoderne softwareprogramma’s en buitengewone 3D-printers om onze juwelen met de grootste perfectie te maken.

Solitaire verlovingsring met Antwerp’s Most Brilliant Label

Dit label hebben we gekregen van de Stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond  Centre. Het staat voor hoogstaande kwaliteit, service, ethisch handelen en duurzaamheid. Zo wil de Stad Antwerpen de kwalitatiefste en betrouwbaarste juweliers in de kijker zetten. En zo kan je bij ons in compleet vertrouwen en met een gerust hart een solitaire verlovingsring kopen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten