Ring kopen? Ringen op maat
gemaakt in ons eigen atelier
– voor dames én heren

Kies voor een unieke ring van Rayjo

Altijd al gedroomd van een prachtige ring aan je vinger? Of wil je graag je geliefde helemaal gelukkig maken met een unieke ring, met of zonder edelsteen? Dan vind je vast en zeker de ring van je dromen bij Rayjo.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies uit honderden designs

In onze juwelierszaak tonen we je graag verschillende modellen en designs. In onze ontwerpdatabase zitten wel meer dan 7000 modellen en ontwerpen. Heb je toch nog iets anders in gedachten? Dan maken wij een 3D-ontwerp van je ring en maken hem helemaal op maat van jouw wensen.

Gouden ringen in alle kleuren

Smelt je helemaal voor een ring in wit goud met een prachtige diamant? Of val je meer voor het zachte en warme rosé goud in combinatie met een zwarte edelsteen? Elke ring maken wij in de kleur goud die jij verkiest:

  • ring in geelgoud
  • ring in witgoud
  • ring in roodgoud
  • ring in roségoud
  • ring in champagnekleurig goud

Ringen met huiscertificaat of expertise

Als je bij ons een ring koopt, ben je helemaal zeker van je stuk. Bij elk juweel dat je bij ons aanschaft, voorzien wij een huiscertificaat of expertise met een gedetailleerde beschrijving en waardering van het juweel in kwestie.

Ringen met diamant: gemmologisch certificaat

Bij elk juweel waarin een geslepen diamant (vanaf 1,00 ct) is verwerkt, geven we je ook een gemmologisch certificaat mee. Dat certificaat komt van een internationaal erkend instituut. Wij reiken certificaten uit van het GIA (Gemological Institute of America), de HRD (Hoge Raad voor Diamant in Antwerpen) en het IGI (International Gemological Institute).

Ringen van juwelier met Antwerp’s Most Brilliant Label

Sedert 2017 reikt de stad Antwerpen dit label uit aan de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Als juwelier moeten we daarvoor aan 30 bijzonder strenge kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Je krijgt het label pas na een grondige, onafhankelijke audit door een geaccrediteerd controlebureau. Wij zijn er bijzonder trots op dat we dit unieke kwaliteitslabel mogen dragen.

We maken graag tijd voor je in onze juwelierswinkel

Helemaal overtuigd van de kwaliteit die wij jou bieden voor je ring? Kom dan langs in onze juwelierszaak. We maken graag tijd voor je vrij om samen op zoek te gaan naar jouw droomring. Laat je betoveren door onze prachtige ringen met diamant, onze stijlvolle allianceringen, wondermooie solitaires en onze unieke ringen met edelstenen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten