Diamanten verlovingsring:
eeuwige schoonheid aan je hand

Jouw unieke verlovingsring met diamant

Jullie zijn al even een koppel en hebben beslist om te trouwen. Proficiat! Een uniek moment in jullie leven vraagt om een al even unieke verlovingsring met diamant. Diamant is tijdloos en van een onevenaarbare schoonheid.

Al onze verlovingsringen worden in ons eigen atelier ontworpen en gemaakt. Stel zelf je eigen, unieke diamanten verlovingsring samen en laat je ring vervaardigen bij een juwelier met kwaliteitslabel. Bekijk hieronder al onze verlovingsringen met diamant.

De diamanten verlovingsring van je dromen

Toch niet dé diamanten verlovingsring van jouw dromen gezien? Wij maken jouw verlovingsring exact hoe jij die wilt. Samen stellen we een ontwerp samen. Met onze hoogtechnologische designsoftware ontwerpen we een diamanten verlovingsring die perfect bij je past. Vervolgens vervaardigen we je ring met hoogstaande materialen en met de allerfijnste ambacht. Rayjo is dé juwelier van Antwerpen sinds 1967.

De ultieme diamant voor jou

Een diamanten verlovingsring is een uniek stuk. Een diamant is voor het leven en kies je best met de nodige zorg en overweging. Rekening houdend met je budget en je persoonlijke wens, zoeken wij voor jouw de ideale diamant. Een diamant hoeft niet perse loepzuiver te zijn om van een topkwaliteit te zijn. Een klein streepje of belletje betekent soms een interessantere prijs en een grotere steen. Wij zoeken voor jou die diamant met de volmaakte prijs-kwaliteitverhouding.

Diamantairs met een passie: familiebedrijf sinds 1967

Zoek je naar een betrouwbare diamantair met een passie voor diamant? De familie Van Camp is al vele generaties actief in de diamantsector: als slijper, als ontwerper en juwelier. Onze juwelierszaak is al sinds 1967 een vaste waarde in Antwerpen. We zijn er ook heel fier op dat wij het label Antwerp’s Most Brilliant gekregen hebben. Wij staan dan ook garant voor hoogstaande kwaliteit, knowhow, persoonlijke service en ethisch handelen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke diamanten verlovingsring

Een verlovingsring uitkiezen, dat doe je in volstrekt vertrouwen bij een juwelier met veel ervaring en kennis van zaken. Wij verwelkomen je graag in onze winkel. We nemen graag de tijd om samen met jou de volmaakte diamanten verlovingsring uit te zoeken. We hebben meer dan 7000 ontwerpen in onze database. Zo kan jij je eigen ring helemaal zelf samenstellen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten