Onze juwelierswinkel in de
diamantwijk van Antwerpen

Vind het perfecte geschenk in onze juwelierszaak

We heten je graag welkom in onze stijlvolle juwelierswinkel in hartje Antwerpen. Ben je op zoek naar het geknipte geschenk voor je geliefde of zoek je een prachtig juweel voor jezelf? Kom onze juwelen gerust bekijken én uitproberen in onze toonzaal. Laat je inspireren door onze exclusieve collectie diamanten:

Waarom onze juwelierswinkel een bezoekje brengen?

  • Bekijk, voel en draag onze juwelen voor je ze koopt.
  • Krijg deskundig en persoonlijk advies van een ervaren juwelier.
  • Neem je favoriet juweel onmiddellijk mee naar huis.
  • Neem je geliefde mee op zoektocht naar het perfecte geschenk.
  • Combineer je bezoek aan onze winkel met een leuke citytrip in Antwerpen.

Geen online shop

Noem ons ouderwets, maar wij geloven dat je kostbare en exclusieve juwelen niet zomaar online in je winkelmandje zet. Zo’n aankopen doe je best in de winkel zelf waar je de juwelen ziet, voelt en draagt. Omdat we ook regelmatig persoonlijke juwelen maken – met een ontwerp dat volledig uniek is aan de klant – heeft het weinig zin dat we dit soort maatwerk online aanbieden. Kom liever langs in een fysieke winkel en praat face-to-face met een ervaren juwelier. Alleen zo ga je naar huis met een uniek juweel dat volledig jouw smaak is.

Persoonlijk gesprek met ervaren juweliers

Vergeet die onpersoonlijke en afstandelijke online klantenondersteuning. Weet je nog niet goed wat je exact wil of heb je wat meer uitleg nodig? Onze professionele juweliers adviseren je graag over de vele mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek spelen we bovendien gemakkelijker in op je specifieke noden. Met een bezoekje aan onze winkel ben je gerust dat je koopt van een kwaliteitsvolle en betrouwbare juwelier.

Juwelierszaak met eigen atelier

Nadat we samen de details van je ontwerp hebben uitgepluisd, gaan we onmiddellijk voor jou aan de slag in ons eigen atelier: hier ontwerpen en vervaardigen we jouw uniek juweel. Met behulp van de nieuwste software en onze hypermoderne 3D-printer maken we een gedetailleerd ontwerp en mal. Het belangrijkste werk doen we nog steeds met de hand.

Ontdek Antwerpen!

Je vindt onze juwelierswinkel vlakbij het Centraal Station van Antwerpen: pal in de diamantwijk! Combineer je bezoek aan onze juwelierszaak dus met een leuk dagje uit in ‘t Stad: heerlijk shoppen op de Meir, een beetje cultuur opsnuiven met een prachtige stadswandeling of met je gezin op uitstap naar de Zoo Van Antwerpen. Uitblazen doe je in een van de vele gezellige cafés en restaurants van onze stad.

Parkeer op wandelafstand van onze winkel een uur gratis in Parking Diamant

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten