Herenringen met
of zonder diamant

Herenringen in verschillende designs

Op zoek naar een unieke ring voor jezelf of voor je partner? Een herenring met of zonder diamant vind je bij ons in uiteenlopende designs: strak en modern, eerder klassiek, eigentijds. Bovenal zijn al onze herenringen designs tijdloos en inspirerend. Probeer onze verschillende modellen uit en kom langs in onze juwelierszaak in hartje Diamantwijk.

Met of zonder diamant?

Heren kiezen tegenwoordig bewust voor een herenring met diamant. Het ontwerp van de ring zelf houden we sober zodat de uitstraling van de diamant helemaal tot zijn recht komt. De diamanten van Rayjo zijn stuk voor stuk kwaliteitsdiamanten die we aankopen op de drie diamantbeurzen in Antwerpen.

Herenring in geelgoud, witgoud, roze goud of champagnekleurig goud?

Wat de ring zelf betreft, kies je voor de legering die jij het mooist vindt of het best bij je passen: geel goud, wit goud, rood, roze of champagnekleurig goud. Elk model uit onze collectie maken we in de goudkleur van jouw voorkeur.

Gekleurde diamant: ook voor mannen helemaal in

Vrouwen vallen compleet voor gekleurde diamanten. Ook voor mannen geeft een gekleurde diamant een extra touch aan de ring. Vaak kiezen mannen voor zwarte diamanten. Die geven de ring een stoere uitstraling. Evengoed kan een witte diamant of een gele als die kleur je voorkeur heeft.

Jouw unieke ring met de hand gemaakt in ons eigen atelier

Sinds 1967 ontwerpen en vervaardigen we juwelen in ons eigen atelier. Dat doen we tot op de dag van vandaag nog altijd grotendeels met de hand. Toch gaan we als vooruitstrevende juwelier ook mee met onze tijd. Zo gebruiken we hoogtechnologische software voor het ontwerpen van je ring. En een gesofistikeerde 3D-printer helpt ons met de vervaardiging van de mal waarin we je ring maken. Bij Rayjo combineren we toptechnologie met eeuwenoude ambacht.

Ring met echtheidscertificaat

Al onze juwelen leveren we af met een echtheidscertificaat dat opgesteld is door een van de drie Antwerpse diamantbeurzen. Zo kan je gerust zijn dat je een ring met een diamant koopt die van topkwaliteit is en niet uit een conflictgebied komt.

Trots op ons Antwerp’s Most Brilliant Label

We zijn ook heel trots op ons Antwerp’s Most Brilliant Label, het kwaliteitslabel dat we gekregen hebben van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre.

Dat label onderstreept ook meteen de waarden waarvoor we staan:

  • topkwaliteit
  • duurzaamheid en veiligheid
  • betrouwbaarheid en transparantie
  • persoonlijke service

Kom langs in onze juwelierswinkel en kies jouw ideale diamanten ring

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten