Trots op ons Antwerp’s Most Brilliant label: een label van uitmuntendheid en betrouwbaarheid!

Onze toewijding aan kwaliteit

Al heel wat jaren kunnen wij trots zijn op ons Antwerp’s Most Brilliant label. Keer op keer is dit label een erkenning van onze kwaliteit, ethiek en professionalisme in de juwelensector.

Wat is het Antwerp’s Most Brilliant label?

Het Antwerp’s Most Brilliant label wordt uitgereikt door de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre aan juweliers die voldoen aan 30 strenge criteria op het gebied van onder meer duurzaamheid, veiligheid, moraliteit, transparantie, service en bedrijfsstabiliteit. Het label is een teken van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Hoe krijgen we dit prestigieuze label?

Dit label in de wacht slepen gaat niet vanzelf. Om de 2 jaar ondergaan we een streng en onafhankelijk auditproces. Deze audit wordt in opdracht van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Centre uitgevoerd door Kiwa, een internationaal erkend auditbureau. Dit proces omvat zowel financiële controles als inspecties van de winkel.

Criteria voor het Antwerp’s Most Brilliant Label

De criteria zijn zo streng opgesteld dat alleen de meest betrouwbare en hoogwaardige juweliers het label ontvangen. Criteria zijn onder meer naleving van de Belgische wetgeving, ethische standaarden, aandacht voor duurzaamheid, uitstekende klantenservice en financiële stabiliteit.

Herken een juwelier met het Antwerp’s Most Brilliant label

Juweliers die het Antwerp’s Most Brilliant label hebben ontvangen, zijn gemakkelijk te herkennen aan het kenmerkende logo dat prominent in hun etalage en winkel wordt getoond. Zoeken naar dit logo is een eenvoudige manier om een betrouwbare juwelier te vinden.

Trots op onze erkenning

Bij Rayjo zijn we enorm trots op deze erkenning. Al sinds 2017 zijn we erkend als Antwerp’s Most Brilliant juwelier. Het is een bevestiging van onze toewijding aan uitmuntendheid en onze inzet voor het leveren van topkwaliteit juwelen aan onze klanten.

Het label vernieuwen om de 2 jaar: een continue inzet voor uitmuntendheid

Het Antwerp’s Most Brilliant label wordt elke twee jaar vernieuwd. Dat betekent dat wij die hoge normen moeten aanhouden en voortdurend waarmaken om het label te behouden. Bij Rayjo zijn we vastbesloten om aan deze strenge normen te blijven voldoen en de verwachtingen van onze klanten volledig in te lossen.

Kies voor briljant, kies voor juwelier Rayjo

Als trotse bezitter van het Antwerp’s Most Brilliant label, nodigen we u graag bij ons uit om ons vakmanschap zelf te ervaren. Bezoek onze juwelierswinkel vandaag nog en ontdek waarom we als een van de meest briljante juweliers van Antwerpen worden beschouwd.