Allianceringen of eternity ringen:
krachtige symboliek op z’n mooist

Wat is een alliancering?

De alliancering is een klassieker van formaat. Allianceringen zijn rondom bezet met diamanten. De alliancering vind je in verschillende uitvoeringen:  helemaal rond bezet met kleine diamanten, voor ¾ of voor de helft bezet. Wist je dat een alliance ring ook eternity ring of memoire ring wordt genoemd? De symboliek van deze ring is alleszeggend.

Het ultieme liefdessymbool

De volledig met diamanten bezette alliance ring is het ultieme liefdessymbool bij uitstek. De oneindige rij diamanten symboliseert jullie eeuwige liefde. Daarom wordt de alliance ring ook vaak als trouwring gekozen. De eternity ring vormt ook een prachtig duo met bijvoorbeeld je solitaire verlovingsring.

Kies je eternity ring bij Rayjo

Omdat een eternity ring voor het leven is, kies je hem beter heel zorgvuldig uit. Bij Rayjo – in het hart van de Antwerpse diamantwijk – maken we al meer dan 50 jaar allianceringen. Met de mooiste diamanten in de uitvoering die jij volledig zelf kiest. Bij Rayjo kies je uit meer dan 7000 designs. Zelf een ontwerp in gedachten? Wij vervaardigen de alliance ring van je dromen.

Welk model alliance ring kies je?

Kies je voor een memoire ring die volledig rondom bezet is met diamanten? Eternity ringen vind je volledig bezet met diamantjes, voor de helft of voor ¾. Is de band van je ring voor de helft of voor ¾ bedekt met diamanten, dan spreken we van een semi-alliance ring of een semi-eternity ring.

Kies je voor een volledige eternity ring dan sprankelt je ring compleet. Een klein nadeel van een volledig bezette alliancering is dat het moeilijker is om achteraf je ringmaat aan te passen. Maar wat fonkelt die ring, hoe je hem ook draait of keert! Uiteraard graveren we in je ring ook meteen jullie namen, trouwdatum of wat je er ook maar op wilt. Zo’n complete alliancering straalt een en al luxe en schoonheid uit.

Kies je voor een alliance ring met ½ of ¾ bezetting, dan is dat ook een heel mooie keuze.

De alliance ring: de trouwring bij uitstek!

De alliance ring wordt ook vaak als trouwring gekozen. De oneindige rij diamanten symboliseert heel krachtig jullie eeuwige liefde.  Een alliance ring past ook wonderwel bij een mannelijke trouwring en samen vormen ze een niet te versmaden eenheid. Heb je momenteel een eenvoudige gouden trouwring? En wil je graag een alliance ring? Wij maken van je bestaande trouwring een nieuwe fonkelende alliance ring.

Alliance ring in eigen atelier vervaardigd

Onze alliance ringen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Van ontwerp tot het zetten van de diamanten in de ring. Sinds 1967 zijn we als juweliers gespecialiseerd in het uitdenken en vervaardigen van onze eigen collectie juwelen. We zijn dan ook in de diamantwijk, in Antwerpen en ver daarbuiten bekend om onze vakkennis en passie voor tijdloze juwelen van topkwaliteiten.

Certificaten en echtheidsbewijzen

Met je eternityring krijg je ook altijd de vereiste certificaten en echtheidsbewijzen. Sinds 2017 – het jaar waarin dit label werd ontwikkeld – zijn wij ook trotse vertegenwoordiger van het label Antwerp’s Most Brilliant. Het label staat voor:

  • uitstekende kwaliteit
  • een onberispelijke service
  • ethisch verantwoorde herkomst van onze stenen
  • duurzaamheid

Waarden die we als gepassioneerde juwelier hoog in het vaandel dragen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke eternity ring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten