Op zoek naar een diamanten
hanger? Ontdek ons ruim aanbod!

Hangers: trendy accessoire met eindeloze opties

Hangers zijn volledig in: deze prachtige en veelzijdige accessoires combineer je gemakkelijk met je bestaande sieraden. Hang dit juweel bijvoorbeeld aan je armband, je halsketting of aan je oorbellen. Van je broche een hanger maken? Bij Rayjo ontwerpen we graag jouw unieke hanger.

Kies je diamanten hanger uit meer dan 7000 verschillende ontwerpen

Wil je een geliefde verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau of ben je op zoek naar iets leuk voor jezelf? Dan is een hanger van Rayjo het ideale geschenk! De opties zijn eindeloos: bij Rayjo vind je hangers met namen, initialen, sterrenbeelden, dieren, hartjes en nog veel meer. Kom gerust onze ruime collectie hangers bewonderen in onze juwelierszaak in Antwerpen. We helpen je graag verder in je zoektocht naar jouw ideale hanger.

Diamanten hangers is verschillende maten en vormen

Diamanten zijn een uitstekende keuze voor je unieke hanger: ze zijn duurzaam, tijdloos en behouden hun waarde. Kies je voor een solitaire zetting of lijkt een halo die je diamant omringt meer iets voor jou? Bij Rayjo vind je gegarandeerd de diamant die je doet stralen. Onze diamanten hangers komen in allerlei maten en vormen:

 • Briljant
 • Ovaal
 • Princess
 • Radiant
 • Baguette
 • Emerald
 • Asscher
 • Cushion
 • Peer
 • Marquise
 • Hart

Gouden hangers met witte en gekleurde diamant

Kies je voor de klassieke witte diamant of hou je van een gekleurde diamant? Ga dan voor de gele, rode, groene en zwarte diamant. Kies je favoriete kleur en val op met een uniek kleurrijk juweel.

Gouden kruisketting

De gouden kruishanger is enorm populair. Kies je voor een simpel, gouden kruisje of liever een extravagant diamanten kruis? Vind je niet onmiddellijk de kruisketting die je zoekt? Dan ontwerpen we die graag voor jou.

Je unieke ketting met hanger

Heb je een leuke hanger gezien, maar wil je graag enkele details laten aanpassen? Dat kan! Rayjo ontwerpt je persoonlijke hanger. Wij decoreren je gouden ketting met diamanten zoals jij dat wil.

Je unieke hanger met zorg ontworpen in ons eigen atelier

In ons eigen atelier ontwerpen en vervaardigen onze goudsmeden en juweliers je persoonlijke ketting met hanger. We combineren traditionele ambacht met de nieuwste technieken: met onze moderne software ontwerpen we je hanger en onze 3D printer maakt de perfecte mal.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek in onze juwelierswinkel in Antwerpen

Een hanger is een heel persoonlijk juweel en dat koop je niet overhaastig. De mogelijkheden zijn eindeloos en ons aanbod is uitgebreid. We helpen je graag kiezen tijdens een persoonlijk gesprek in onze juwelierszaak.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies je gouden ketting met hanger!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten