Op zoek naar een
unieke halsketting? Schitter met een
diamanten collier van Rayjo!

Diamanten halsketting: een symbool van eeuwige liefde

Verras je geliefde met een tijdloos en stijlvol cadeau: zoals een gouden ketting, een diamanten ketting of een klassiek parelsnoer. Onze halskettingen zijn bovendien perfect combineerbaar met armbanden, oorringen en broches. Bij Rayjo vind je de ketting die je voor altijd koestert.

Groot aanbod gouden halskettingen

Rayjo heeft de perfecte halsketting voor elke gelegenheid. Ontdek onze ruime selectie van meer dan 7000 verschillende ontwerpen en laat je inspireren. Welke halsketting kies jij: De minimalistische witgouden collier? De klassieke snoerketting? Of de tijdloze diamanten ketting? Vind je favoriete halsketting bij Rayjo.

Heb je een leuk ontwerp gezien, maar wil je enkele details laten aanpassen? Dat kan! Wij ontwerpen graag jouw unieke halsketting!

Halsketting met witte en gekleurde diamant: tijdloos, iconisch en elegant

Ben je op zoek naar een prachtig cadeau of wil je gewoon iets leuk voor jezelf? Kies dan voor de hardste en duurzaamste edelsteen die er is: de diamant! Van de klassieke witte diamant tot de prachtige gekleurde diamant, je vindt onze diamanten kettingen in een regenboog van natuurlijke tinten:

  • Gele diamant
  • Groene diamant
  • Zwarte diamant
  • Roze diamant

Diamanten ketting of hanger met diamant?

Bij Rayjo vind je een ruime selectie snoerkettingen en hangers. Wil je graag een halsketting die volledig bestaat uit fijne diamanten? Of heb je liever een mooie gouden ketting met daaraan een solitaire diamant? Ontdek onze verschillende stijlen en vormen en vind de ketting die jij zoekt.

Gouden ketting zonder hanger

Bij Rayjo vind je een ruim aanbod gouden kettingen zonder hanger. Accentueer je lichaam en je gezicht met een prachtige diamanten halsketting of collier van Rayjo.

Naamketting in goud

Laat de wereld zien wie je bent met een gouden naamketting. De grootte, de stijl en het lettertype kies je volledig zelf. Wij houden perfect rekening met jouw persoonlijke smaak en je budget. Laat je adviseren door ervaren juweliers in onze juwelierszaak in Antwerpen.

Laat je gouden ketting ontwerpen door ervaren juweliers

Kies voor een juwelier die enkel werkt met de beste edelmetalen en diamanten. Omdat we lid zijn van de drie Antwerpse diamantbeurzen, bieden we diamanten aan in verschillende prijscategorieën. De grootte van de steen, de kleur, de slijpvorm en de zetting is volledig jouw keuze.

Je unieke halsketting met de hand vervaardigd in ons eigen atelier

Al ruim 50 jaar ontwerpen en vervaardigen we juwelen in ons eigen atelier. Het grootste werk doen we nog steeds met de hand. Die ambacht combineren we met hedendaagse, moderne apparatuur. Zo gebruiken we hoogtechnologische software en een 3D printer voor het ontwerp en de mal van je halsketting.

Kom langs in onze juwelierszaak in Antwerpen voor een persoonlijk gesprek

Van klassieke colliers met parelsnoer tot moderne halskettingen met solitaire diamant: ontdek de mooiste sieraden in onze juwelierszaak in Antwerpen. Heb je een eigen idee dat je wil laten uitwerken? We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek waar we op zoek gaan naar jouw ideale halsketting.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies je zilveren of gouden halsketting!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten