Diamanten ring:
oneindige schoonheid

Diamanten ringen in verschillende designs

Droom je van een tijdloze diamanten ring? Wij laten je droom uitkomen. Kies jouw favoriete design uit onze uitgebreide collectie diamanten ringen. Al onze diamanten zijn van een uitstekende kwaliteit.

Diamanten van de Antwerpse diamantbeurzen

Wij kopen zelf al onze diamanten aan op de Antwerpse diamantbeurzen. Ons lidmaatschap van die beurzen duurt al meer dan 50 jaar. Al sinds 1967 staat Rayjo dan ook voor excellente kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook ons Antwerp’s Most Brilliant Label getuigt van die professionaliteit. Daar zijn we ontzettend fier op.

Diamanten ring kopen met zorg en aandacht

Een ring met diamant, die koop je niet iedere dag. Een diamanten ring kopen doe je met veel zorg en aandacht. Dat is ook wat wij je geven als je bij ons langskomt. Samen met jou bekijken we al onze modellen en designs. De keuze is heel groot en we helpen je graag als kiezen uit al die tijdloze schoonheid moeilijk is.

De kleur van je diamant

Witte diamant wordt nog steeds het meest gekozen, maar evengoed kies je voor een gekleurde diamant. Zo maak je je diamanten ring echt bijzonder. Kies je voor klassevol zwart, stijlvol blauw, vrouwelijk roze of uitbundig geel? Onze gekleurde diamanten plaatsen je ongetwijfeld voor een lastig dilemma. Kiezen voor een combinatie van diamanten in verschillende kleuren kan natuurlijk ook.

Een diamanten ring voor elk budget

Betekent een diamanten ring dat je moet beschikken over een heel groot budget? Niet noodzakelijk. We zoeken een steen voor je die past bij jou en je budget. De ideale steen hoeft niet altijd vrij te zijn van ook maar enige inclusie of kleine afwijking – zeker niet als die helemaal niet met het blote oog te zien is. Dat kan de prijs drukken, terwijl je diamanten ring er prachtig uitziet en de sterren uit de hemel fonkelt.

Jouw diamanten ring: handwerk gecombineerd met de modernste 3D-technieken

Uiteraard werken we niet meer zoals 50 jaar geleden. Toen moest elk model met de hand getekend worden en gebeurde het zetten zelf ook volledig manueel. Dat laatste is vandaag de dag nog altijd zo. Toch komt er ook heel wat spitstechnologie bij te pas. Het ontwerpen doen we met een gesofistikeerd softwareprogramma dat alle berekening helemaal correct uitvoert.

De mallen waarin we de ringen vervaardigen, maken we met 3D-printers. Rayjo staat voor toptechnologie gecombineerd met verfijnd handwerk. Onze juweliers werken je ring helemaal tot in de puntjes, hoekjes en kantjes af. Het resultaat is een prachtig juweel waar je je hele leven veel plezier zal aan beleven.

Kom langs in onze juwelierswinkel en kies jouw ideale diamanten ring

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten