Op zoek naar een unieke
broche? Durf stralen en geef
je outfit die extra toets!

Broches: elegante sierspelden voor je kleding

Broches zijn weer helemaal in! Ze behoren tot de verfijndste en meest versierde sieraden. Met een diamanten broche vrolijk je zo je vest, trui of blouse op. De moderne broche is bovendien een opvallend modeaccessoire: het is de ultieme finishing touch voor je outfit en een absolute blikvanger.

Heb je een leuk idee voor je broche? Onze juweliers staan voor je klaar!

Een broche is vaak iets heel persoonlijk en je hebt misschien al wat ideetjes voor je eigen, unieke broche. Zie je graag sterrenbeelden, namen, dieren, hartjes of sportattributen? Wil je graag van je hanger een prachtige broche maken? Bij Rayjo ontwerpen we jouw exclusieve broche!

Je gouden broche bekleed met witte of gekleurde diamanten

Kies je voor een broche in geelgoud, witgoud, champagnekleurig goud, roodgoud of roségoud? Je broche fonkelt in je favoriete kleuren. Wist je dat de diamant niet enkel de sterkste edelsteen is, maar ook in verschillende kleuren bestaat? Denk maar aan de rijkelijke gele diamant, de zeldzame roze diamant en de stoere zwarte diamant. Van een klassiek ontwerp tot een trendy, moderne broche: wat je ook kiest, wij maken je broche volledig naar jouw smaak.

Jouw broche ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier

Je broche wordt in ons eigen atelier ontworpen en vervaardigd. We werken daarvoor met de nieuwste technieken. Onze hypermoderne software ontwerpt je broche tot in de details en onze 3D-printer maakt de mal.

Het belangrijkste werk gebeurt nog altijd met de hand. Deze combinatie van moderne technologie en eeuwenoude ambacht zorgt voor een uniek eindresultaat: een hoogkwalitatief sieraad, volledig op maat van jouw specifieke wensen.

Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring

Rayjo is een familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw actief is in de diamantsector. Met meer dan 50 jaar ervaring in juweelontwerp en juweelvervaardiging mag je steeds rekenen op topkwaliteit en een persoonlijke service. Doe een beroep op ons en kies voor een ervaren juwelier voor al jouw sieraden.

Antwerp’s Most Brilliant label: een teken van vertrouwen

Antwerp’s Most Brilliant is een label dat gegeven wordt aan de meest kwaliteitsvolle en betrouwbare juweliers in Antwerpen. Wij zijn er heel trots op dat we deel uitmaken van deze streng geselecteerde juweelhandelaars.

Met dit uniek label garanderen we duurzaamheid, veiligheid, moreel handelen, transparantie, service en bedrijfsstabiliteit. Kortom: een teken van een betrouwbare, kwaliteitsvolle juwelierszaak.

Laat je eigen broche ontwerpen in onze juwelierszaak in Antwerpen

Een broche kopen of je eigen broche laten ontwerpen doe je niet overhaast. We nemen graag de tijd om met jou alle details uit te pluizen. Samen gaan we op zoek naar de broche die volledig voldoet aan jouw verwachtingen.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jouw unieke verlovingsring!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten