Trouwringen voor het leven

Unieke trouwringen voor hem en voor haar

Als er een ring is, die je voor het leven aan je hand houdt, iedere dag weer, dan is het wel je trouwring. Bij Rayjo vind je unieke trouwringen in iedere kleur goud. Uiteraard matchen we jullie trouwringen perfect aan elkaar. Met ontwerpen die elkaar aanvullen of net verschillend zijn.  Een simpele gouden trouwring voor hem, een trouwring met een rij diamanten voor haar, … In ons breed assortiment trouwringen vind je beslist een paar dat helemaal bij jullie past.

Trouwringen kiezen in onze juwelierszaak in Antwerpen

Trouwringen kiezen, dat doe je samen in alle rust. In onze juwelierszaak in de Diamantwijk in Antwerpen adviseren we je en laten we je graag onze modellen zien. Heb je zelf een specifiek paar trouwringen in gedachte? We maken je trouwringen exact zoals jullie ze willen!

Moderne trouwringen

Vallen jullie voor trouwringen die er modern en eigentijds uitzien? In ons aanbod trouwringen vind je heel wat modellen die er strakker en moderner uitzien. Vaak kiezen mensen ook voor witgoud als ze gaan voor eigentijdse trouwringen. Toch kunnen ook trouwringen in geelgoud en rose goud of roodgoud er heel trendy uitzien.

Klassieke trouwringen

Klassieke trouwringen zijn blijvers en worden ook vandaag de dag nog veel gekozen.

Klassieke trouwringen zijn vaak identieke trouwringen in traditioneel witgoud of geelgoud. Koppels kiezen tegenwoordig heel vaak voor witgoud, maar geelgoud blijft een golden oldie. U kunt een klassieke trouwring voor mannen ook heel mooi combineren met een ring  rondom bezet met diamanten, de zogenaamde alliance ring. Deze ring is voor veel vrouwen de ultieme trouwring.

Een verlovingsring en trouwring samen dragen

Als je een mooie verlovingsring hebt die je vinger siert, dan kan je die perfect samen dragen met je trouwring. Vaak vullen ze elkaar ook mooi aan. Zo is een alliance ring met diamanten rondom in combinatie met een prachtige solitaire verlovingsring een mooie blikvanger.

Trouwringen voor mannen

Vandaag dragen ook mannen graag een ring. Een herenring die er stoer uitziet, mannelijk of net iets eleganter en klassevol. Ringen met diamanten kunnen zeker ook voor mannen. Vaak kiezen mannen dan voor zwarte diamanten. En ook als homokoppel kunnen jullie kiezen voor tijdloze trouwringen. We helpen jullie graag kiezen uit ons ruim assortiment trouwringen voor mannen.

Trouwringen met certificaten

Als je bij ons jullie trouwringen kopen, dan krijgen jullie ook de nodige certificaten erbij. Certificaten die aantonen dat onze trouwringen van topkwaliteit zijn en dat de diamanten van natuurlijke origine zijn (geen kunstdiamant) en niet afkomstig zijn van conflictgebieden. Wij kiezen al onze diamanten stuk voor stuk uit bij betrouwbare, gevestige ondernemingen uit de Antwerpse diamantsector. Wij zijn ook trotse eigenaar van het Antwerp’s Most Brilliant Label.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies jullie eigenste trouwringen!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten