Zoek je een exclusieve
armband voor mannen?
Val op met je gevoel voor stijl!

Op zoek naar een gouden armband voor jezelf of je partner?

Zoek je een krachtig en stijlvol geschenk voor je echtgenoot of heb je als man een verfijnde smaak? Dan ben je bij Rayjo aan het juiste adres! Het zijn niet enkel de kleren die de man maken: de accessoires maken het plaatje namelijk helemaal af!

Armbanden voor mannen met witte en gekleurde diamant

Diamanten stralen kracht en elegantie uit. Naast klassieke witte diamanten vind je bij Rayjo ook gekleurde diamanten: denk maar aan de stoere zwarte diamant of de luxueuze gele diamant. Bij Rayjo maken we je armband volledig naar jouw smaak, in de kleur die jij het mooist vindt.

Mannenarmband in geelgoud, witgoud of roségoud?

Goud is stijlvol en tijdloos. En met een gouden armband van Rayjo straal je dat ook uit. Kies voor de legering die het beste past bij jouw imago: hou je van tijdloos geelgoud, stijlvol witgoud, zacht roségoud, verleidelijk goud in champagnekleur of toch liever krachtig roodgoud? Aan jou de keuze!

Rayjo maakt je unieke gouden armband voor mannen

Vind je in ons ruim aanbod toch niet wat je zoekt of heb je een specifieke armband voor ogen? Of je nu een gegraveerde armband met naam wenst, een leren armband met diamanten afwerking of iets totaal anders: Rayjo ontwerpt jouw droomarmband.

Jouw armband gesmeed en vervaardigd in ons eigen atelier

Je persoonlijke armband ontwerpen en vervaardigen we volledig in ons eigen atelier. Hier combineren we traditionele ambacht met de nieuwste technieken. Zo gebruiken we hypermoderne software en een 3D-printer voor het ontwerpen van je armband. Het resultaat is een exclusieve armband die speciaal voor jou ontworpen is.

Gouden mannenarmband met echtheidscertificaat

Al onze juwelen leveren we af met een echtheidscertificaat. Dat wil zeggen dat je gerust mag zijn dat je armband hoogkwalitatief is en je diamanten niet uit een conflictgebied komen.

Antwerp’s Most Brilliant: officieel gecertificeerde juwelier

Antwerp’s Most Brilliant is een speciaal label dat wordt toegekend aan de meest kwaliteitsvolle en betrouwbaarste juwelierszaken uit Antwerpen. Als juwelier moet je voldoen aan 30 strenge voorwaarden om dit prestigieuze label in de wacht te slepen. Rayjo is zo’n juwelier. Dit label bevestigt onze uitstekende service:

  • Topkwaliteit
  • Duurzaamheid en veiligheid
  • Betrouwbaarheid en transparantie
  • Persoonlijk service

Kom langs in onze juwelierswinkel in Antwerpen

Ontdek onze grote selectie armbanden of laat je inspireren voor je eigen, persoonlijke armband. Wij maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek waarin we op zoek gaan naar jouw ideale armband.

Kom langs in onze juwelierszaak en kies je gouden herenarmband!

Wij zijn iedere dag open, behalve op zondag! Je parkeert 1 uur gratis in Parking Vesting (Vestingstraat 30)!

Maandag: 10u tot 17u00
Dinsdag: 10u tot 17u00
Woensdag: 10u tot 17u00
Donderdag: 10u tot 17u00
Vrijdag: 10u tot 14u00
Zaterdag: 9:30 tot 12u00
Zondag: gesloten